Valentijnsdag aanbieding

 

 

Boek vanaf Valentijnsdag tot en met komend Valentijns weekeinde (zondag 17 februari) samen met je relatie een reis en krijg allebei 10% korting. Dit geldt voor alle reizen met de Wylde Swan!

 

Samen wat meemaken. Samen op reis gaan. Dat geeft je relatie wind in de zeilen.

 

De keuze van Hans (55) en zijn vrouw…

 

“Ik kies ervoor om eerst een 4 daagse zeiltocht aan boord van de Wylde Swan langs de Schotse Fjorden te maken. Het beschutte water, de groene Highlands, lekker eten en een goede wandeling op één van de magnifieke eilanden; daar maak ik mezelf en mijn partner blij mee. Direct aansluitend boek ik de reis van het Schotse havenplaats Ullapool naar Harlingen. Dan gaan we ook wachten lopen en het echte zeemansleven meemaken. Beetje buiten onze comfort zone maar wel een echt avontuur”!

 

Praktisch gezien is Ullapool een uur vliegen en een uur met de auto reizen van en naar Schiphol. Dat gemak telt wel mee voor ons.

 

De keuze van Juliette (29) en haar vriend…

 

“Mijn vriend en ik werken allebei en kunnen buiten de gewone vakanties op reis. We hebben al veel gereisd in verre landen. Trekken in Vietnam, golfsurfen in Costa Rica, noem maar op. Nu willen we wel eens iets heel anders meemaken. Wij boeken een zeiltocht over de Noordzee van Scheveningen naar Aalborg. Met het stuurwiel in mijn hand en het zout op mijn huid, ervaar ik tijdens mijn nachtwacht de prachtige sterrenhemel boven ons. Van donderdag 27 juni tot  maandag 2 juli. Daar zit precies een weekend in dus dat scheelt vakantiedagen”.

 

Opstappen in Scheveningen is natuurlijk super handig en vanaf Aalborg nemen we denk ik de Flixbus terug.

 

Boek van 14-2 tot 17-2 een reis met je partner bij de Wylde Swan en ontvang beide 10% korting op alle reizen.