Het ideale bedrijfsuitje: Zeilen met je team op de Wylde Swan in Scheveningen

 

Sail op Scheveningen 20-23 juni 2019

 

 

In het weekeinde van 20 tot 23 juni ligt tweemast topzeilschoener de Wylde Swan afgemeerd  in Scheveningen voor het majestueuze zeilevenement Sail op Scheveningen. Tijdens deze dagen is het mogelijk om een evenement aan boord te organiseren.

 

U wordt hartelijk verwelkomd door onze kapitein en vriendelijke servicemedewerkers. Als de landvasten los zijn, varen we rustig langs de andere grote zeilschepen in de haven, waarna we vertrekken en de zee op gaan. U bent van harte welkom om te helpen met zeilen, navigeren en sturen. Omdat het evenement eind juni plaatsvindt, verwachten we prachtig weer.

 

Aan boord krijgt u smakelijke hapjes en drankjes. Voor onze deelname aan Sail op Scheveningen heeft niemand minder dan Bob van Bemmel een menu samengesteld. De beroemde chef-kok heeft de beste producten gecombineerd voor een eerlijk en stoer menu. Rondleidingen worden gegeven door het schip, waar normaal gesproken jonge mensen de reis van hun leven maken tijdens oceaanoversteken tijdens de schooluren.

 

Voor meer informatie bel 0515-231712 of mail naar info@wyldeswan.com

 

Wilt u individueel mee aan boord?, laat het ons weten.

 

Voorafgaand aan Sail op Scheveningen racet de Wylde Swan mee met de Liberty Regatta van Honfleur, door Het Kanaal, over de Noordzee naar Scheveningen. Deze race wordt georganiseerd in het kader van de viering van de bevrijding van Noord Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog 75 jaar geleden. Ook u kunt meevaren op deze prachtige reis.

 

https://www.wyldeswan.com/voyage/rouen-the-hague/