75 jaar na D-day: Zeil met ons mee en vier de vrijheid tijdens de Liberty Tall Ships Regatta

 

16- 22 juni 2019 Honfleur – Scheveningen

 

75 jaar na de landing van de geallieerden in Normandië, waarbij de bevrijding van Noord-Europa een feit was, zal de Wylde Swan zich aansluiten bij de Liberty Tall Ships Regatta.

 

Op slechts 4 uren rijden van Nederland, stap je aan boord in Honfleur voor een prachtig avontuur en een spannende race. Nadat je het schip hebt leren kennen en bent ingedeeld in het wachtsysteem, zeilen we via het Engelse Kanaal, over de Noordzee en komen we als eerste schip van de vloot aan in Scheveningen. Tijdens de race leer je veel over doorzetten, je eigen grenzen verleggen en leven in vrijheid.

 

Havens

 

Honfleur is een Normandische havenplaats aan de monding van de Seine. In de haven vormen de smalle huizen met leistenen daken, weerspiegeld in het Oude Basin, een belangrijke toeristische attractie. Honfleur heeft veel artiesten, muzikanten en filmmakers geïnspireerd. Veel bekende zeilers zijn zijn er geboren.

 

Scheveningen is een populaire badplaats in Nederland, op een steenworp afstand van de zetel van de overheid in Den Haag. Het heeft een drukke jachthaven en een levendige promenade. Maak een wandeling door het duinlandschap, of bezoek het Vredespaleis. Bezoek Madurodam, Nederland in miniatuur. Ga kitesurfen, of verken het strand. Een bezoek aan de binnenstad is ook zeker de moeite waard.

 

Klik hier voor meer informatie

 

https://www.wyldeswan.com/voyage/rouen-the-hague/