NIEUWS:

Overgang van Masterskip naar zomerseizoen

 

De zomer komt er aan. De Wylde Swan heeft een aantal prachtige reizen in het vooruitzicht: Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Schotland. Maar voor we hiermee kunnen starten, dient het schip spic en span en ‘zomerklaar’ te zijn. Het mooie tafelgerei en de champagneglazen zijn afgestoft, het koffiezetapparaat is geïnstalleerd en de biertap is aangesloten; klaar om te gebruiken.

 

Het zomerseizoen verschilt veel van het winterseizoen. Gedurende de winter, zeilen we met middelbare scholieren, welke hun schoolwork aan boord verrichten. Na 7 maanden Masterskip kunnen alle wiskunde- en scheikunde boeken naar de opslag worden gebracht, de microscopen zijn niet langer nodig en het whiteboard zal in het kantoor worden gebruikt tot de herfst. Hiermee wordt plaats gemaakt voor alle materialen welke nodig zijn om een goed zomerseizoen te draaien.

 

De Wylde Swan is momenteel in Frankrijk, alleen alle materialen voor het zomerseizoen waren nog steeds in Friesland. Alle materialen vulden twee grote auto’s en drie sterke vrouwen waren nodig om deze van de zolder in de auto’s te zetten. Een bus heeft alles naar Frankrijk gebracht. Nu alles aan boord is gebracht, is de Wylde Swan klaar voor dagtrips, recepties , deckparties en natuurlijk prachtige zeiltochten.

 

Welkom aan boord om elkaar te ontmoeten en om met ons te zeilen!

 

www.wyldeswan.com