Vacature Kapitein

Kapitein (m/v)

Ben je een ervaren en opgeleid kapitein op Tall Ships, draag je graag bij aan de ontwikkeling van onze trainees en crew aan boord van onze schepen en werk je graag in teamverband? Dan is Swan Expeditions B.V. op zoek naar jou!

De baan

Als kapitein van Swan Expeditions vertegenwoordig je op inspirerende, motiverende, enthousiaste en gastvrije wijze ons educatieve onderwijs- en zeiltraining programma. Je bent eindverantwoordelijk voor het schip, de bemanning en de trainees in alle aspecten, zoals veiligheid, reisvoorbereiding en -uitvoering en zeilvoering en navigatie tijdens de reis.

Over Swan Expeditions

Het vaargebied van onze vloot bestaat uit reizen over de gehele wereld. Met ons educatieve Masterskipprogramma voor middelbare scholieren zeilen we van november tot juni de halve wereld over.

Het andere deel van het jaar voeren we expedities uit in de buurt van IJsland en Groenland, doen we mee met Tall Ships’s races, organiseren we zakelijke evenementen op hoog niveau, werken we samen met organisaties voor leiderschapsreizen en zeilen we met invidivuën in verschillende landen in Noord-West Europa.

We stimuleren de doorgroei binnen onze organisatie en werken met verschillende overeenkomsten voor onze bemanning aan boord. Samen met het rederijkantoor bepalen we de koers van Swan Expeditions B.V.

Wylde Swan kapitein
Reade Swan kapitein

Wij vragen

Je bent in het bezit van

Wat heeft Swan Expeditions jou te bieden?

Wil je solliciteren? Of heb je een vraag?
Neem dan contact met ons op via info@wyldeswan.com, of bel ons op 0515-431712.

We zien je sollicitatie graag tegemoet vóór 10 november 2021.