Gratis naar de avontuurlijk-leren-stand op de HISWA in Amsterdam

 

Masterskip Wylde Swan en zeilschool Pean nodigen u uit op de avontuurlijk leren stand op de HISWA in Amsterdam. Wij sturen u graag uitnodigingskaarten toe als u onze stand wilt bezoeken van 6 t/m 10 maart in de RAI in Amsterdam.

 

 

Avontuurlijk leren

Avontuurlijk leren, buitenschool leren en de “wereld als klaslokaal” zijn thema’s waar zowel Masterskip als Pean zich op hebben toegelegd. Op de Hiswa-stand kunt u kennismaken met deze programma’s zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van b├Ętavakken, studievaardigheden en duurzaamheid. Beide bedrijven nemen de 17 werelddoelen voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties als uitgangspunt voor hun lesprogramma.

De Wylde Swan zeilt letterlijk door de “plastic soup”en wordt regelmatig geconfronteerd met de gevolgen daarvan voor de natuur. Zeilschool Pean met haar unieke ligging midden in de natuur, biedt ook veel kansen om de omgeving te benutten in het lesprogramma.

 

Meer buitenspelen

De combinatie van de sterke inhoud van de programma’s en het vele buiten zijn is absoluut een succesfactor. Zowel de Wylde Swan als Pean hebben als missie jongeren en kinderen te laten bewegen, leren en buitenspelen. Gemiddeld 6 weken leven op een schip op zee is bij de Wylde Swan daar een krachtig vertrekpunt voor. We zien dat veel jongeren na hun reis nog veel te vinden zijn op het water en ook hun zeilactiviteiten op verschillende manieren voortzetten bij o.a. Pean.

 

Bezoek ons op de beurs

Mail naar info@wyldeswan.com of info@pean.nl dan sturen wij u de gratis HISWA-kaartjes toe.