Sail op Scheveningen 20-23 juni 2019

 

 

Opnieuw wordt Scheveningen de finishplaats van een groot internationaal maritiem evenement (vorig jaar was Scheveningen de finish haven van de Volvo Ocean Race). Tientallen grote zeilschepen komen van donderdag 20 juni tot en met zondag 23 juni naar de badplaats, omdat hier dan de finish is van de Liberty Tall Ships Regatta, welke start in Rouen. Voorafgaand aan de Liberty Regatta vindt het evenement Armada Rouen plaats; welke in het teken van 75 jaar D-Day staat.

 

Den Haag is de internationale hoofdstad van vrede en recht en beschikt met de Scheveningse haven over een aantrekkelijk nautisch trefpunt. Het internationale recht overbrugt de oceanen en verenigt landen in alle werelddelen in hun streven naar vrede.

 

Veel van deze schepen varen over de hele wereld en zijn alleen te zien bij grote internationale maritieme evenementen, zoals Sail Amsterdam en Sail op Scheveningen.

 

Vaar mee!

 

Elke dag van het evenement is het mogelijk om een unieke Tall Ships Experience te beleven; een vaararrangement aan boord van de Wylde Swan. Er zijn vier afvaarten per dag: om 11.00 uur, 14.00 uur, 17.00 uur en 20.30 uur; hiervan gaat de Wylde Swan een aantal afvaarten voor haar rekening nemen. Op dit moment is nog niet bekend welke afvaarten de Wylde Swan gaat doen. Aan boord van het schip bent u onderdeel van dit maritieme evenement. Vanaf het dek van het schip is er een prachtig uitzicht op de grote vloot Tall Ships die in de haven van Scheveningen is afgemeerd.

 

Na een korte safety briefing kiest het schip het ruime sop en worden de zeilen gezet. Als u dat wilt kunt u de professionele bemanning ondersteunen! Tijdens de vaartocht serveren wij heerlijke snacks en hapjes. Na circa 1,5 uur zeilen wordt koers gezet naar de haven van Scheveningen waar het schip een rondvaart maakt, zodat u de grootste schepen van dichtbij kunt ervaren.

 

De ticketprijzen variëren van € 75,00 tot € 149,00 per persoon. Relaties van de Wylde Swan ontvangen € 10,00 korting per persoon op het arrangement van keuze.

 

Voor meer informatie, stuur een email naar: info@wyldeswan.com

Plaats een reactie