NIEUWS:

Met een Milebuilder mee langs de Engelse kust aan boord van de Wylde Swan

 

De eerste milebuilder brengt de Wylde Swan van Amsterdam over de onvoorspelbare Noordzee. Vervolgens door het nauw van Calais, het drukste water van de wereld, met haar sterke stroming. Halverwege het Engelse kanaal varen we de Solent op en we meren af bij Cowes op het eiland Wight.

 

We bezoeken hier de plaatselijke zeilvereniging en op zondag genieten we gezamenlijk van de ‘Sunday Roast’ aan boord.

 

https://www.wyldeswan.com/voyage/amsterdam-isle-of-wight-275-nm/

 

Vervolgens varen we verder langs de Engelse zuidkust met als eindbestemming Falmouth. Deze 160 nautische mijlen zijn ideaal voor visuele navigatie, oefeningen en berekeningen aangaande het getij.

 

Ook hier bezoeken we de plaatselijke zeilvereniging en op zondag genieten we gezamenlijk van de ‘Sunday Roast’ aan boord.

 

https://www.wyldeswan.com/voyage/isle-of-wight-cowes-falmouth-160-nm/

 

De derde en laatste milebuilder voert ons langs de Golf van Biskaje met zijn vele gezichten. Welke kant we gaan zien, dat weten we nog niet en welke nautische keuzes maken we hierbij…… Uiteindelijk meren we af in Sanxenxo aan de noordkust van Spanje.

 

https://www.wyldeswan.com/voyage/falmouth-sanxenxo-e-540-nm/

 

Wat is een milebuilder?

Leer alles over zeilen en navigeren op een milebuilder van Amsterdam naar de noordkust van Spanje. Heb je altijd al meer willen weten over navigatie en zeezeilen? Dit is je kans. Werelds grootste topzeil schoener de Wylde Swan is het ideale platform voor het leren zeilen en het maken van schippers keuzes. Je neemt deel aan het wachtsysteem aan boord. Afhankelijk van je ervaring, kun je fungeren als wachtsysteem leider; uiteraard altijd onder de supervisie van onze eigen officieren. Elke dag in de middag tussen 12 en 16 uur, is er een centraal blok met praktijkles, welke 1,5 duurt. Geschikt voor het opbouwen van Yachtmaster mijlen.