Schotlandreizen 2019

 

 

Samen met de havenmeester van Ullapool, heeft de crew van de Wylde Swan ook dit jaar weer een aantal mooie Schotse reizen ontwikkeld.

De eerste reis is een 7 daagse reis, welke op vrijdag 23 augustus start in Scrabster, de meest noordelijke haven van het Schotse vasteland. Vanuit de haven van Scrabster zeilen we naar het noorden om daar de prachtige eilanden van de Orkney’s te ontdekken. Weer- en wind afhankelijk zeilen we naar Fair Isle en via bijvoorbeeld Stromness naar North Rona om uiteindelijk na een week, op donderdag 29 augustus in de haven van Ullapool aan te komen.

 

Op deze reis is nog slechts één plaats beschikbaar.

 

https://www.wyldeswan.com/voyage/7-day-isles-trip/

 

Hierna volgen twee 4 daagse reizen, welke starten vanuit de haven van Ullapool. Ontdek de prachtige, magische noordwest kust van Schotland. Afhankelijk van het weer en de wind, wordt de eilandenarchipel St. Kilda bezocht. St. Kilda is een archipel bij de Buiten-Hebriden, welke op de Werelderfgoedlijst is geplaatst. Het is de belangrijkste broedplaats voor zeevogels in Noordwest-Europa; broedplaats voor onder andere zeekoeten en papegaaiduikers.

 

De eerste 4 daagse reis is van vrijdag 30 augustus tot en met maandag 2 september.

 

https://www.wyldeswan.com/voyage/st-kilda-trip-1/

 

De tweede 4 daagse reis is van vrijdag 6 september tot en met maandag 9 september.

 

https://www.wyldeswan.com/voyage/st-kilda-trip-2/

 

Op beide reizen zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

 

De Wylde Swan is bij uitstek geschikt om in de Schotse wateren te zeilen. Ze is een snelle zeiler, ontworpen als zeiltrainingsschip voor jongeren. In de zomer biedt de Wylde Swan zeiltraining en avontuurlijke ervaringen aan mensen van alle leeftijden.

Onze gastvrije bemanning ziet u graag aan boord, voor een onvergetelijke ervaring op de Wylde Swan.

Plaats een reactie