5 Daagse stoere zeezeilreis voor stoere vrouwen

June 27 - July 2, 2019

€750

€660 for people under age 25

Scheveningen – Aalborg

 

Boek vóór 12 mei (moederdag) en ontvang het scherpe en onbevangen boek “Vrouwen kunnen niet zeilen” van Wieke van Oordt cadeau!

 

Zeilen op een Tall Ship is eeuwenlang een mannenbolwerk geweest. Inmiddels zijn de windjammers niet meer een wereld van ‘mannen met baarden’.

 

Tallship Wylde Swan organiseert dit jaar als eerste Tall Ship ooit, een zeezeil reis alleen voor vrouwen. Er kunnen 30 vrouwen mee op deze reis. De tocht duurt 5 dagen en vertrekt op 27 juni vanuit Scheveningen komt op 2 juli aan in Aalborg in Denemarken.

 

Stap met je vriendinnen aan boord van de Wylde Swan. Samen het schip zeilen, mee doen met de nachtelijke wachten. Niet gestoord worden door email en wifi; alleen jij, de andere vrouwen en de zee…..

 

 

Scheveningen NL

Scheveningen is een populaire badplaats aan de Nederlandse noordzeekust, op een steenworp afstand van Den Haag, waar de regering is gezeteld. Het heeft een drukke jachthaven en een levendige promenade, geweldig voor een middagje sight-seeing. In de buurt is genoeg te doen. Maak een wandeling in de duinen, en/of maak een tour langs het Vredespaleis. Bezoek miniatuurstad Madurodam en een bezoek aan het centrum van de Haag is ook zeker de moeite waard. Ontdek het strand en neem een Kitesurf les.

Aalborg DK

Aalborg ligt aan het Limfjord en is ruim 1000 jaar geleden gesticht door de Vikings. Vandaag de dag is Aalborg een moderne stad met een duidelijk zichtbaar historisch karakter. Met zijn theaters, muziekzalen en musea is Aalborg een heerlijke stad om te ontspannen na een opwindend zeilavontuur.

Other voyages